Smarta julklappar

Smarta och roliga julklappstips 2022 ✓ Smarta köksredskap som förenklar och förbättrar vardagslivet ✓ Originella saker och prylar ✓ Smarta och fiffiga julklapppar som löser stora och små problem i din vardag ✓ Köp julklapparna och gåvorna online innan jul

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6Nästa sidaSista sidan
Sidor: 1 2 3 4 5 6next pagelast page
 

Smarta julklappstips

Det finns så många smarta uppfininngar som man aldrig ens har hört talas om, och din mamma, brorsa eller flickvän kommer garanterat bli imponerade när de öppnar sin julklapp och hittar en pryl de alltid behövt men inte haft någon aning om att den faktiskt fanns. Om du vill ge en riktigt omtänksam julklapp till någon släkting i år kan du därför fokusera på smarta gåvor som verkligen kan spara tid och förenkla vardagen. Läs vidare för att se våra bästa julklappstips på smarta presenter som gör livet lite lättare att leva.

Smarta prylar som förenklar vardagen

Utbudet av smarta prylar blir bara större och större. Förmodligen eftersom tillverkningskostnaderna minskat och den potentiella marknaden ökat då de flesta handlar på internet idag. Ett bra exempel på en riktigt smart pryl att ge bort i julklapp är powerbanks, som är en slags bärbar laddare. De flesta har nog problem med att batteriet i mobilen eller surfplattan laddar ur alldeles för snabbt. Ingenting är mer stressande än när man väntar på ett viktigt samtal eller mail och ser att batterinivån är nere på 5%. I en powerbank är det bara att plugga in sin laddare var man än befinner sig, och så har mobilen fått nytt liv och man kan slappna av igen.

Om du behöver en billig och smart pryl till en kvinna som alltid brukar ha med sig en handväska så är väskhållaren ett utmärkt alternativ. Det är en fiffig uppfinning som består av en liten tyngd och en metallkrok. Tyngden sätter man på bordet vid till exempel restaurangbesök eller på ett café, och sedan kan man hänga väskan på kroken. På så sätt slipper man ställa ned väskan på golvet och riskera att den blir smutsig, eller hänga den på stolsryggen där man ofta inte har så bra överblick över den. En perfekt present i jultider när det ofta brukar vara smutsigt på golven på grund av allt snöslask och grus. När väskhållaren inte används fälls den enkelt ihop och förvaras inuti väskan, och den väger nästan ingenting. Andra tips på lite galna men smarta prylar är till exempel lysande golfbollar, ringklockor för hundar och katter, GPS för husdjur, hopvikbara vattenflaskor, vattentäta väskor och fickduschar som hängs upp i träd.

Smarta köksprylar som gör det enklare att laga mat

Det finns ingen måtta på alla köksprylar som säljs idag, och en stor del av dem behöver man oftast inte. Men det finns några riktigt smarta köksredskap som verkligen underlättar och gör det betydligt roligare att laga mat. Några exempel på sådana är: kakstämplar som får dina bakverk att se ut som de är köpta på ett konditori, mattermos som håller din mat varm flera timmar efter du lagat den och slevhållare som ser till att slevar inte åker ned i soppan eller grytan. Andra julklappar som också är smarta för miljön är till exempel ekologiska julklappar.