Lysande julklappar

De bästa lysande julklappstipsen på nätet 2022 ✓ Moderna och klassiska ljuslyktor och ljusstakar i olika prisklasser ✓ Vackra och stämningsfulla ljus och ljusslingor för inomhus och utomhusbruk ✓ Ljuslyktor från kända varumärken som Iittala och Kosta Boda

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Nästa sidaSista sidan
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Lysande julklappar

Under det mörka vinterhalvåret finns det inte mycket som är mysigare än att tända en massa ljus hemma när det börjar skymma. Fram till jul har man ofta en massa juldekorationer i fönstren som till exempel adventsljusstakar. Dessa tas ofta snabbt undan när julfirandet är över. Trots detta fortsätter det ju vara mörkt i flera månader efter julen och därför kan det vara trevligt att ge bort lysande julklappar som kan ersätta juldekorationerna i hemmet. Läs vidare för att få våra bästa tips på lysande julgåvor.

Ljuslyktor

Ljuslyktor i julklapp kan man köpa lite här och var, i mataffären, på möbelvaruhusen i mindre inredningsbutiker och självklart på internet. Du kan hitta ljuslyktor för så lite som tio kronor, upp till flera tusen kronor om det gäller dyrare designermärken. Därför är en ljuslykta en perfekt julklapp som verkligen kan anpassas till mottagarens stil och behov samt din egen budget. Du kan också köpa flera likadana lyktor för att få en enhetlig dekoration i hela huset. De flesta ljuslyktor har plats för ett vanligt värmeljus, men det finns också de som man måste använda större ljus i. Oavsett vilken typ av lykta du köper rekommenderar vi att du även inkluderar ett passande ljus så att mottagaren av julklappen kan tända sin ljuslykta direkt och njuta av den mysiga stämningen.

Ljusslingor i julklapp

En snygg lampa eller en fin ljusslinga är ett bra förslag på julklapp till personen som verkar ha allt. De flesta hem har egentligen för lite belysning eftersom ett rum bör ha många olika ljuskällor för att vara praktiskt och tillräckligt belyst för alla vardagliga situationer. Ljusslingor kanske mest förknippas med julen men faktum är att de med fördel kan användas året om. Vira en slinga runt trappräcket eller golvlampans fot eller lägg en ljusslinga ovanpå bokhyllan eller i en vacker glasvas. Att inreda med ljusslingor är både snyggt och effektivt då rummet både blir ljusare och betydligt mysigare att vistas i. Det går också ofta att förändra en ljusslinga genom att sätta fast olika dekorationer i form av bollar, hjärtan, stjärnor och andra detaljer omkring lamporna. På så vis kan mottagaren få glädje av en ljusslinga året om, även under varma sommarkvällar på balkongen, terrassen eller i trädgården.