Ljudböcker och e-böcker till julen 2021

Det finna ett flertal bra ljudboks- och e-boksprenumerationer man kan köpa i julklapp eller köpa till sig själv. Med detta kan du lyssna från mobilen, surfplattan eller datorn. Man kan även ge bort ett presentkort som ger någon tillgång till hundratusentals titlar. Känner du någon som gillar att läsa böcker eller som du tror att just ljudböcker skulle passa till så varför inte köpa ett presentkort på ett abonmemang i gåva.

Bland ljudböcker och e-böcker kan man välja bland kategorier som deckare, barn, ungdom, fakta, fantasy, hälsa, romaner, biografier och spänningsromaner. En hel uppsjö av spännande fakta, berättelser och historier. Det är en fantastiskt bra julklapp. Här hittar man även avslappningsböcker samt meditation som man kan lyssna på just för att somna in om man har svårt att sova. Det finns även mycket annat inom hälsa och personlig utveckling.

Ljudböcker från Nextory.se

Via Nextory.se kan du bokutmana dig själv och sätta upp egna läsmål. Följ din egen bokstatistik med funktioner som Bokutmaningen och Läsdagboken. Här hittar du böcker för hela familjen med nya spännande titlar att läsa. Skapa enskilda läsprofiler samt barnprofiler som passar de små i familjen. Du kan välja ditt eget abonnemang och har en provperiod på 14 dagar som är helt utan bindningstid. Via appen kommer du åt hundratusentals historier, läs och lyssna så mycket du vill.

Ljudböcker från Bookbeat.se

Bookbeat är en av Sverigs populäraste ljudbokstjänster och användarna ger dem mycket högt betyg. Appen går enkelt att ladda ner från App Store och Google Play. Här hos Bookbeat kan du välja mellan hundratusen böcker på både svenska och engelska. Du binder inte upp dig och kan avsluta din prenumeration när som helst. Klicka på länken nedan så kommer du direkt till Bookbeat.se och kan beställa en julklapp till någon som gillar att läsa och lyssna på böcker.