Julklappar till son

Här hittar du några av de bästa julklapparna till din son 2022 ✓ Kanske passar en darttavla, ett nytt mobilskal, varma skinntofflor, en spännande deckare, en fin klocka, halsduk eller mössa i julklapp ✓ Köp en upplevelse och gör något ihop med din son/söner ✓ Mängder av ekologiska, billiga, dyra, smarta och exklusiva julklappstips ✓ Här på Bästajulklapparna.se hittar du garanterat mängder av tips på julklappar till sonen

 

Julklappstips till son

Snart är det jul igen och det börjar bli dags att tänka på årets julklappar. Sina barn vill man ju ge det absolut bästa vilket kan krävas lite extra planering. Oavsett ålder på barnen gäller det att komma på några bra julklappar, men det kan bli allt svårare ju äldre barnen blir. Om du har problem med att hitta en julklapp till din son i år så kan du ta del av vår lista nedan på riktigt bra julklappstips till söner, oavsett vad du har för budget och vad din son är intresserad av.

Medlemsskap på gym

Oavsett om din son är intresserad av träning eller ej så är hälsan väldigt viktig och genom att ge sonen ett medlemsskap på ett gym under det kommande året får han möjlighet att lägga grunden till en riktigt bra hälsa i framtiden. Ett medlemsskap på ett gym behöver heller inte betyda att man lyfter vikter hela tiden, utan många gym har också träningspass i till exempel spinning, kickboxing, yoga och crosstraining. Ifall du inte är säker på att din son kommer vilja träna ett helt år kan du istället ge honom en engångupplevelse då han får testa på en träningsform för att se om den passar honom. Då kan ni passa på att gå tillsammans för att få en trevlig dag tillsammans samtidigt som du själv kanske också kan upptäcka en ny sport.

Elektronikprylar i julklapp

Många yngre män gillar elektroniska prylar och eftersom tekniken utvecklas snabbt finns det nästan alltid någon ny pryl på önskelistan. En bra julklapp som finns i alla prisklasser är ett par hörlurar, och då kan du också anpassa dem efter din sons stil eftersom det idag finns mängder av olika varianter. Du kan välja mellan alltifrån enkla och stilrena in-ear hörlurar som knappt syns till stora klassiska hörlurar med mönster eller i starka färger. En annan elektronikpryl som många söner säkert skulle bli glada för är en powerbank. Det är en bärbar laddare som kommer väl till pass idag när de flesta har med sig sina mobiltelefoner, surfpattor och mp3-spelare överallt. Några andra exempel på elektroniska accessoarer som ofta uppskattas av män är bärbara hårddiskar för förvaring av allt som inte får plats på datorn, små USB-minnen som kan tas med överallt och smartbands som kartlägger bärarens hälsa och träningsvanor.

Presentkort på kläder eller skor

Ett riktigt säkert kort när det gäller julklappar till en son är att köpa ett presentkort i hans favoritklädbutik. Modet ändras fort idag och oavsett vad din son har för stil så finns det säkert något nytt i klädväg som han önskar sig. Med ett presentkort kan han själv välja vad han ska köpa, eller så tar ni en shoppingtur tillsammans där du står för notan och ni får lite tid att umgås på samma gång. Många killar och män idag gillar också skor, och särskilt olika slags sneakers och sportskor är trendigt just nu. Därför blir din son säkert överlycklig över ett presentkort från stans bästa sportbutik så att han kan köpa sig ett par snygga och sköna vardagsskor. Ett presentkort passar även som julklapp till pappa och annan nära släkting eller vän.