Julklappar till pojkvän

Bästa julklappstipsen till pojkvän i julklapp 2022 ✓ Kanske en upplevelse, presentkort, bok, mobilskal, mössa eller halsduk ✓ Mängder av speciella, roliga, smarta, exklusiva och billiga julklappstips ✓ Köp personliga och genomtänkta julklappar till din pojkvän innan jul

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Nästa sidaSista sidan
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Julklappstips till pojkvän 2022

Många funderar nog både länge och väl innan de bestämmer sig för vad de ska köpa i julklapp till pojkvännen. Man vill ju hitta den där perfekta presenten som blir succé direkt. Även om det känns som att din pojkvän har allt han behöver så finns det säkert något han skulle bli glad för. Det gäller bara att tänka till lite extra och det har vi hjälpt dig med. Läs vidare för att få våra bästa julklappstips till pojkvännen.

En accessoar

Allt fler killar och män är modeintresserade idag och då finns det en hel del snygga och trendiga accessoarer att välja mellan. Och även de män som inte bryr sig särskilt mycket om det senaste modet kan uppskatta en accessoar av bra kvalitet som kan användas i många år framöver. Ett bra exempel på en uppskattad julklapp är en snygg skinnväska som din pojkvän kan ha sina böcker i om han studerar eller allt han behöver ha med sig till jobbet om han arbetar. Den lite sportigare pojkvännen kanske föredrar en praktisk ryggsäck från något kvalitetsmärke som kan användas både till vardags och på utflykter eller som gymväska. En annan ofta uppskattad accessoar under vintern är en snygg och värmande halsduk i något skönt material eller en fin mössa som matchar pojkvännens övriga ytterkläder.

En elektronikpryl i julklapp

Elektronikprylar är ofta väldigt uppskattade av killar och män och här kan du själv anpassa din julklapp efter vad din pojkvän är intresserad av. Musikälskaren kan få ett par trendiga och snygga hörlurar medan den pojkvän som älskar att använda mobilen kan få en powerbank så att han kan ladda batteriet var han än befinner sig. Några andra exempel på elektronikprylar som passar bra som julklapp är så kallade smartbands eller träningsarmband som kan kartlägga din pojkväns hälsa och träning, ett par högtalare som kan spela upp musik från mobilen eller datorn eller en bärbar hårddisk där din pojkvän kan spara ner en massa filmer, bilder och tv-serier.

En upplevelse i julklapp

Om du funderar på att ge bort en upplevelse i julklapp så tänk på att välja något du vet att din pojkvän skulle uppskatta. Ett julklappstips till honom kan vara att gå tillsammans på en konsert eller en fin middag för två. Andra exempel på trevliga upplevelser är att ge bort en sportig aktivitet, gå på bio, middag för två, chokladprovning, ölprovning eller vinprovning m.m. Det finns presentkort att köpa på aktiviteter såsom att åka vattenskidor, att testa segway, köra gokart och att dyka. Det finns även sådana presentkort där din pojkvän själv kan välja bland en mängd olika aktiviteter i en viss prisklass. För killen som behöver avkoppling kan en dag på spa vara ett bra alternativ, där han kan få massage och ni kan bada tillsammans.