Julklappar till moster

Julklappstips till moster 2022 ✓ Presenter och massvis med förslag på julklappar ✓ Kanske vill moster ha en ljudboksprenumeration, en skön filt, en ny tesil och tillhörande temugg, stämningsfull ljuslykta eller ett vackert smycke ✓ Mängder av speciella, smarta, exklusiva och billiga julklappstips ✓ Köp personliga julklappar och presenter till moster innan jul ✓ Köp julklapp med hemleverans

 

Julklappstips till moster

Mostrar och fastrar kan vara några av de allra svåraste att köpa julklappar till, eftersom man inte brukar träffa dem så ofta och kanske inte har koll på vad de skulle uppskatta att få. Men det behöver inte vara så komplicerat, utan bara att ens systerdotter eller systerson har tänkt på en kommer nog göra de flesta mostrar jätteglada. Vi har ändå tagit fram några exempel på julklappar som är bra alternativ till mostrar, oavsett ålder och intresse.

Spaprodukter

Många kvinnor gillar att ta hand om sin kropp, och även om din moster inte vanligtvis bryr sig om skönhet och smink kan hon säkert behöva slappna av med ett härligt bad eller fotbad. Därför är en trevlig julklapp att sätta ihop en liten korg med olika slags spaprodukter. Då har din moster allt hon behöver för en lyxig och avslappnande kväll i badet, precis när hon själv känner för det. Beroende på din budget för julklappen till moster kan du välja olika saker att inkludera i korgen. Några exempel är: lyxiga tvålar, tvättsvampar, badsalt, badskum, en fotfil och en fin handduk.

Kombinerad julklapp till mamma och moster

Din mamma och din moster är syskon och har förmodligen många roliga minnen från sin uppväxt tillsammans. Men med egna familjer kanske det inte är så lätt att ses särskilt ofta, och träffas man är det ofta med respektive familj och sällan ensamma. Därför kan du passa på att ge din mamma och moster en kombinerad present i form av en upplevelse tillsammans. Det finns många presentkort där mottagaren själv kan välja aktivitet. Din mamma och moster kanske är riktiga äventyrare som vill testa att åka vattenscooter, köra gocart eller rida på islandshästar. Om de är lite lugnare av sig och vill få tid att prata också kan du istället ge dem presentkort på en god middag på restaurang, en hotellövernattning eller kanske en choklad- eller vinprovning. Oavsett vad du väljer så kommer din mamma och moster säkert bli väldigt överraskade och glada över att få en stund tillsammans som de kanske inte hade tänkt på att planera in utan din medverkan.

DVD-box i julklapp

Om din moster gillar att se på något särskilt program eller någon serie så den bästa julklappen att köpa en hel DVD-box till henne i julklapp. Då har hon möjlighet att titta precis när hon vill, och kan dessutom se extramaterial som brukar inkluderas i de flesta DVD-boxar. De allra flesta har nog något tv-program de gillar, och vet du inte vad just din moster föredrar kan du alltid fråga din mamma eller dina kusiner som säkert har koll. Om du verkligen vill överraska din moster kan du ge henne en box med någon serie hon brukade titta på som barn eller som ung, och då kan din mamma säkert tipsa om ett bra alternativ. Ofta glömmer vi bort gamla program vi sett som yngre, och din moster kanske inte ens har en aning om att hennes gamla favoritprogram nu finns att köpa på DVD.