Julklappar till morbror

De bästa julklapparna till morbror billigt i julklapp 2022 ✓ En upplevelse, en darttavla, ett spelbord, varma skinntofflor, en spännande bok, en fin klocka, en varm och snygg halsduk eller mössa i julklapp ✓ Här på Bästajulklapparna.se hittar du allt till morbror innan jul

 
Sidor: 1 2 3 4 5Nästa sidaSista sidan
Sidor: 1 2 3 4 5next pagelast page
 

Julklappstips till morbror

När det är dags att köpa julklapp till morbror kan det ofta stå still i huvudet. Vad gillar mammas brorsa egentligen och har han inte redan det mesta. Men självklart måste även morbror få en julklapp under granen från dig. Det gäller bara att hitta något han kan tänkas bli glad över och som kanske inte kostar alltför mycket. Som tur är har vi tagit fram några säkra tips som inte kan gå fel. Vi vågar nästan lova att din julklappsproblem när det gäller din morbror kommer vara lösta så snart du läst klart denna text.

T-shirts och strumpor

Det kanske låter lite tråkigt och fantasilöst att ge bort t-shirts och strumpor till morbror men faktum är att det kan bli en riktigt uppskattad gåva. Tricket är att satsa lite extra på kvaliteten och hellre unna morbror en riktigt fin t-shirt från något välkänt och bra märke än att köpa ett tiopack i närmsta billighetsvaruhus. Detsamma gäller strumpor och här är det nästan ännu viktigare att kvaliteten är bra. Om din morbror är lite mer åt det ungdomliga hållet eller gillar att sticka ut så kan du köpa riktigt fina och färgglada strumpor i olika mönster. De senaste åren har färgstarka strumpor ökat i popularitet och är ett snyggt sätt för din morbror att stå ut från mängden och bryta av mot sina byxor i mer diskreta färger.

En aftershave eller deodorant

En annan lite billigare gåva som också brukar uppskattas är en aftershave eller deodorant från något lite lyxigare märke. Om din morbror har en särskild parfym han brukar använda kan du komplettera med en after shave eller deo i samma doft. Det behöver inte kosta mer än ett par hundralappar men kommer säkert att uppskattas av både din morbror och moster. Ofta kanske man inte unnar sig en deo eller after shave av bra kvalitet utan bara köper första bästa när man ändå är och handlar. Om din morbror då hittar en riktigt fin deodorant med samma doft som hans favoritparfym under granen från dig kommer han garanterat att bli riktigt glad.

Ett kortfodral

Idag betalar de flesta med kort oavsett om det handlar om stora eller små summor. Det gäller förmodligen din morbror också och därför kan du ge honom ett snyggt kortfodral i julklapp. Kortfodral är ofta betydligt billigare än plånböcker och då har du chansen att köpa ett fodral från något välkänt kvalitetsmärke som din morbror säkert blir nöjd med. Det finns fina kortfodral både i skinn och stål och ofta kan man också gravera in initialer, namn eller något citat så att du kan göra din julklapp till honom lite extra personlig. Kortfodral är extra praktiska att ha när man inte har så stor plats i fickan, när man sportar eller bara går ut och går med hunden och inte orkar ta med sig hela plånboken. De finns också i många olika färger så att du kan köpa ett som matchar din morbrors stil och personlighet.