Exklusiva julklappstips

Bästa exklusiva julklapparna och gåvorna hemlevererat 2022 ✓ Dyra gåvor, julklappsförslag och mängder med annorlunda och spännande julklappar ✓ Mängder vackra diamantsmycken, lyxiga kvalitetsklockor och vackra halsband ✓ Här hittar du till exempel smycken, spelbord och upplevelser utöver det vanliga ✓ Exklusiva julklappstips går ofta att välja med hemleverans från nätet

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Nästa sidaSista sidan
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Vilka är de bästa exklusiva och dyra julklappstipsen och julklapparna 2022?

Förslag på exklusiva julklappstips kan till exempel vara ett fint spelbord, en längre resa, en speciell upplevelse, ett vackert diamantsmycke, en dyrare klocka eller en elegant väska. Vi har alla olika budget när det gäller julklappsinköp, men ibland vill man bara ge den där riktigt exklusiva julklappen för att visa hur mycket man uppskattar mottagaren. Exklusiva julklappar kan vara både upplevelser och fysiska produkter, men det de har gemensamt är att de vanligtvis kostar mer än vanliga julklappar och ger en känsla av lyx och att det är något alldeles speciellt tillfälle man firar. Läs vidare för att se våra bästa tips på exklusiva och dyra julklappar.

Exklusiva julklappar till honom

Den mest klassiska exklusiva och dyra julklappen för män är nog en lyxig parfym. Om mannen du vill hitta julklapp till brukar använda parfym kan du slå till på en presentförpackning med hans favoritparfym och då inkluderas ofta även en annan produkt i samma doftserie. Ifall du inte vet vilken parfym mottagaren brukar gilla så kan du be om råd i någon parfymbutik, eller helt enkelt välja någon av de dofter som är de största klassikerna bland män idag.

Om du inte vill ge en parfym men ändå behöver hitta en lite mer exklusiv julklapp till honom, kan du satsa på ett fint smycke som passar att bära till vardags. Många män gillar enklare smycken i form av halskedjor eller stilrena armband i silver eller guld. Du kan också göra julklappen lite mer personlig genom att låta gravera in något fint citat, mannens namn eller andra detaljer som kan tänkas passa. Andra exempel på exklusiva julklappar till män är en upplevelse i julklapp, riktigt bra kockknivar, en öl- eller whiskeyprovning, ett par lyxiga hörlurar, en snygg läderväska eller kanske en surfplatta.

Exklusiva juklappar till henne

Den typ av exklusiva julklappar som dyker upp först i tanken är självklart smycken. De flesta tjejer och kvinnor uppskattar ett vackert smycke, och det behöver inte alls vara särskilt dyrt för att kännas exklusivt. Om du ger dig ut på nätet och letar efter smycken kommer du nog bli förvånad över det enorma utbudet. Det finns smycken för alla smaker och stilar, och så länge du ser till att smycket är äkta om du köper ett med ädla stenar eller metaller så kan nästan inget gå fel. Försök ta reda på vilken typ av smycken som kvinnan i fråga gillar och köp sedan ett exklusivt smycke i liknande stil som hon kan ha på sig till fest eller kanske varje dag.

Ett annat förslag på en riktigt exklusiv julklapp till henne, dottern, flickvännen, frun eller mamma är en lyxig dag på spa. Det brukar kosta en del att boka en spaupplevelse, men det är få presenter som blir lika uppskattade. Utifrån din budget kan du sedan också lägga till olika behandlingar, såsom massage, fotvård eller en ansiktsbehandling. Om du vill göra spavistelsen extra lyxig kan du också boka in mottagaren på ett hotell för att avrunda den avkopplande dagen dagen på allra bästa sätt. Andra förslag på exklusiva julklappar till kvinnor är inredningsdetaljer från någon välkänd designer, en ny vinterjacka av hög kvalitet, lyxiga underkläder, en designerväska eller en snygg klocka.