Värmande julklappar

Bästa värmande julklappstipsen 2021 ✓ Julklappar och gåvor som värmer dig på olika sätt ✓ Fina och mysiga värmefiltar, värmenallar och vetevärmare ✓ Köp varma julklappar online innan jul till hela familjen

 
Sidor: 1 2 3Nästa sidaSista sidan
Sidor: 1 2 3next pagelast page
 

Värmande och varma julklappar

Oavsett om det blir en vit jul i år eller inte så kommer temperaturerna med all säkerhet ligga omkring eller under noll vilket gör att man helst kurar ihop sig hemma i värmen. En utmärkt och bra julklapp är därför olika slags värmande produkter som mottagaren kan ha nytta av under hela vinterhalvåret. De finns i de flesta olika prisklasser och du kan därför både hitta billiga värmande julklappar till kusinen eller svärmor likaväl som riktigt lyxiga och exklusiva värmande gåvor att ge till flickvännen eller maken.

Värmande tofflor och filtar 2021

Inget går upp mot att läsa en bra bok eller se på en spännande film i soffan samtidigt som man är ihopkrupen under en värmande filt och har ett par fårskinnstofflor på sig. En värmande julklapp som visar att du bryr dig om mottagaren kan därför vara en mysig filt som passar in i hemmets övriga inredning. Det går att hitta riktigt billiga filtar i material såsom fleece, bomull eller akryl, medan du som vill slå på stort kan satsa på en exklusiv filt i lammull eller cashmere. Den som gillar mer stilren inredning föredrar förmodligen en enfärgad pläd, medan den som har ett hem i starka färger och mönster kanske blir gladare för en blommig eller rutig filt.

Fårskinnstofflor är en julklapp som går att hitta till rätt låga priser med tanke på den kvalitet och värme de erbjuder. Det finns flera svenska märken som tillverkar fårskinnstofflor i olika design, så att du kan hitta en modell som passar den person du vill ge julklappen till. Ett par tofflor i fårskinn kan hålla i många år och är därför en väldigt fin gåva som uppskattas av de allra flesta.

Värmande produkter

Något som är väldigt effektivt när man vill bli varm är en vetekudde som smidigt kan värmas upp i microvågsugnen eller den vanliga ugnen. Det finns vetekuddar i olika utföranden, till exempel som nackkuddar, rektangulära vetekuddar för magen eller ryggen samt vetekuddar som man kan ligga på. Om du vet att någon i släkten inte har någon vetekudde är det en perfekt julklapp som säkert kommer att bli välanvänd ända fram tills våren kommer. En annan värmande julklapp som inte kostar särskilt mycket är ett par sköna ullsulor att ha i skorna. Något man oftast inte tänker på att köpa själv men som man uppskattar enormt mycket när man väl har dem. Ull är ett av de varmaste naturmaterialen som finns och dessutom gör en ullsula att skorna känns lite mjukare att gå i. Som komplement kan du ge ett par fina raggsockar eller knästrumpor i ull som värmer skönt när det är snö ute. Kanske passar en värmande julklapp till mamma, mormor eller farmor om hon är frusen av sig.

Annorlunda och värmande julklappar

Om du vill ge en lite mer annorlunda julklapp som ändå värmer upp mottagaren så finns det ett antal smarta alternativ. En elektrisk fotvärmare kan vara otroligt skön att ha för de som bor i ett hem med kalla golv. Då kan man sitta i soffan eller vid datorn med fötterna på fotvärmaren och slippa frysa vilket verkligen gör livet lättare under de kalla månaderna. En rolig och härligt varm julklapp som också passar de mindre är värmenallar som man stoppar i micron och sedan kan krama eller placera bredvid sig för att bli varmare på direkten.