Roliga julklappar

Roliga julklappstips online 2022 ✓ Presenter, julklappsförslag och massvis med annorlunda julklappar ✓ Om du har svårt att komma på vad du ska köpa till dina nära och kära hittar du de bästa presenttipsen här på Bästajulklapparna.se ✓ Köp roliga och smarta julklappar online innan jul 2022

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Nästa sidaSista sidan
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Roliga julklappstips

Ibland vill man bara skämta till det lite och inte ta det där med julklappar så seriöst. Många familjer ger också främst julklappar till de mindre barnen, och då kan det vara kul att ge en lite billigare och skämtsam present till moster eller kusinen på julafton. Vi har samlat ihop några julklappar som garanterat kommer få mottagaren att dra på smilbanden. Och det bästa är att dessa gåvor förmodligen göra att hela familjen får ett gott skratt tillsammans, vilket definitivt höjer julstämningen.

En rolig film eller serie

Det blir allt billigare att köpa filmer eller DVD-boxar idag och det finns mängder av roliga komedier att välja mellan. Fundera på vad din familj och släkt kan tänkas gilla och låt julklapparna bestå av hårda paket i år. I de ofta lugna och lite tråkiga mellandagarna kan ni sedan ha ett filmmaraton där ni tillsammans tittar på alla filmerna eller avsnitten och skrattar ikapp. En annan rolig gåva till personer som älskar att ha kul är biljetter till någon standup-föreställning. I Sverige har vi många bra komiker som brukar turnera landet runt och det brukar inte kosta särskilt mycket att gå på en föreställning och få sig att gott skratt. En mycket populär julklapp som garanterat kommer göra succé.

Roliga prylar

Till den som har allt kan man ge en riktigt kul pryl i julklapp. Det finns flera nätbutiker som specialiserar sig på att endast sälja roliga och knasiga prylar som kan användas till allt och ingenting. Om du vill ge din släkting ett gott skratt kan du till exempel köpa ett par tofflor med någon galen figur på, en mugg med ett roligt och passande tryck, en kul mask att klä ut sig med eller en rolig mössa för den som vågar bjuda på sig själv. Det finns otroligt många helt galna prylar att välja mellan som man aldrig haft en tanke på att de ens kan existera. Ofta är denna typ av produkter också väldigt billiga, så detta roliga alternativ passar dig som har en lite mindre julklappsbudget i år.

Roliga bilder på familjen

Många ger bort vackra porträtt eller fotokalendrar i julklapp, vilket i och för sig är en alldeles utmärkt present. Men om du vill skoja till det lite kan du sätta ihop ett fotoalbum eller en kalender med familjens allra galnaste foton från året som gått. Det kommer garanterat leda till skratt varenda gång det tas fram eller i början på varje månad när mottagaren får vända blad i kalendern och ser en ny rolig bild. Att ge bort foton i julklapp är otroligt enkelt idag med all ny teknik. Du behöver bara ladda upp de fotografier du vill framkalla online, välja fotoprodukt och sedan får du dem hemskickade med posten på bara några dagar. Det finns också andra kul alternativ för dina roliga foton, såsom muggar, t-shirts eller kanske förkläden med ditt allra roligaste foto tillsammans med släkten. Ett annat tips på julklapp är smarta julklappar.