Julklappar till hunden

Billiga julklappar med hemleverans till din hund 2022 ✓ Här hittar du julklappstips som aktiveringsleksak till hund, godisgömmor, flossbollar, dragleksaker, tuggleksaker, godisbollar, mjukisdjur, pipleksaker och mycket annat roligt till din hund ✓ Här hittar du produkter som vattenleksaker, hundspel, hundben och tygleksaker, tennisboll launcher, igelkottsbollar m.m. ✓ Eller köp ett fint hundhalsband eller hundsele med matchande koppel till ✓ Prisvärda julklappar hemlevererat till hundar julen 2022

 
Sidor: 1 2 3 4Nästa sidaSista sidan
Sidor: 1 2 3 4next pagelast page
 

Låt din hund eller katt fira nyår utan smällare och raketer 2022

Har du en hund som mår dåligt av högljudda raketer, fyrverkerier och smällare vid nyår så finns det många ställen som ordnar ett lugnt firande för våra hundar. Du kan boka in din hund för att göra din/dina hundars nyår lite mindre stressigt. Så har du en hund som mår riktigt dåligt över denna typ av ljud finns hjälp att få. Du kan även se till att träna din hund inför nyår och jul. Det är inte bara vid nyår det smälls utan före jul, under julen och efter nyår.

billig julklapp hund

Många köper fyrverkerier även till påsk. Det går inte att vara säker på att det inte kommer att smällas i närheten under hundpromenader. Kontakta veterinär för eventuell utskrivning av medicin under nyår om du vet med dig att din hund mår väldigt dåligt. Hos Evidensia kan du få råd på om hur man lindrar sin hunds problem under perioder av fyrverkerier av olika slag. Läs mer här om att hjälpa hund som är rädd för fyrverkerier.