Julklappar till hund & katt

Billiga julklappar och julklappstips till din älskade hund och katt 2022 ✓ Kattleksak, kattvippor, katthalsband, kattselar och kattleksaker som till exempel cat It senses, Trixie och Kong ✓ Kanske en mjukisboll eller gallerboll som din katt gillar att jaga och smyga på ✓ Katter och hundar gillar att leka och behöver ofta den stimulansen för att må bra ✓ Här får du även tips på roliga och tåliga hundleksaker som aktiveringsleksaker, tuggleksaker, pipleksaker, mjuka hundleksaker, mjukisdjur, dragleksaker och extra tåliga hundleksaker samt annat roligt till din vovve ✓ Prisvärda julklappstips till dina husdjur julen 2022 helt enkelt

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Nästa sidaSista sidan
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Julklappar till din hund och katt

Julklappstips till hundar och katter har vi samlat här på Bästajulklapparna.se. Många djurägare köper julklappar till sina pälsklingar och här kan du lätt hitta flera olika julklappsförslag som passar hund eller katt. Har du en hund eller katt är den förmodligen en lika självklar familjemedlem som barn och föräldrar. Och när det går mot jul och man inväntar tomtens ankomst, ska det naturligtvis finnas julklappar även till den fyrbenta familjemedlemmen.

Husdjuren är våra familjemedlemmar

Förr var det kanske inte så vanligt att man gav julklappar och presenter till hundar och katter. Idag ses de som en familjemedlem vilken som helst. Hunden eller katten lever med oss på ett helt annat sätt idag och de deltar i det vardagliga livet, liksom vid högtidligare tillfällen. Och eftersom djuren ger oss så mycket vill vi förstås ge en del igen, och då inte bara i form av kärlek. Undersökningar visar att 72% av Sveriges husdjursägare köper julklappar till sina djur. Åtta av tio av dessa djurägare packar också in julklapparna i julklappspapper.

Godsaker och ätbara julklappar till hund och katt

Vad ger man i julklapp till en hund eller katt. Det är ju svårt att veta om den lilla fyrbenta vännen önskar sig något och i så fall vad. Det vanliga är nog att man packar in en godsak som man vet att han, eller hon, tycker om. Något att äta på brukar aldrig vara fel. Men, det är förstås roligare om man kan ge något annat, som vovven eller kissen inte får varje dag. Om man än en gång ser till statistiken visar den att leksaker är de populäraste julklapparna, tätt följt av tuggben. På tredje plats kommer godis till hunden eller katten.

Aktiveringsleksak en populär julklapp

Att köpa en leksak som kan aktivera hunden eller katten kan vara roligt både för husse och matte och för den fyrbenta lilla vännen. Men, vilka leksaker som är lämpliga beror förstås på djuret i fråga. Precis som när du köper julklappar till ett barn får du fundera på vem din katt, eller hund, är som individ och vad den tycker om. Vissa hundar älskar, till exempel, att leka med bollar, medan andra inte bryr sig om en boll över huvud taget.

Julklappstips som håller är värt att satsa på

Här kan du hitta pipdjur av olika storlekar och former eller mjukdjur som många hundar tycker om att bära omkring på och leka med. När det gäller dessa mjuka djur gäller det att vara observant på hur den egna hunden beter sig. För en hund kan det lilla mjukdjuret fungera som en kompis precis som det gör för ett litet barn. Men det finns också hundar som sliter sönder de mjuka leksakerna på nolltid och innan du vet ordet av ligger den lilla vovven i ett moln av stoppning och trasiga tygbitar. Hunden har givetvis haft roligt så länge det varade, men för den som ger julklappen kan det kanske vara roligare att ge något som varar lite längre. Tänk också på säkerheten och vad hunden eller katten kan få i sig från leksaken.

Pläd, leksak, godis, halsband eller aktiveringsleksak till hunden

Men, det finns ju också andra saker att ge till en hund än leksaker och godis. Varför inte ge din hund ett fint koppel, eller ett lite extra påkostat halsband, till exempel. Det finns ju massor av saker som hunden behöver, för skötsel och annat, som man också kan ge som julklapp även om man kanske hellre vill ge något som hunden själv har glädje av när den öppnar sitt paket. Men, en mysig hundbädd, eller en skön pläd att ligga på, tackar nog vovven inte nej till.

Välj kattleksak efter din katts personlighet

Katter är ju lekfulla djur och zoobutikerna har ett stort utbud av leksaker även för katter. Så en leksak är naturligtvis alltid kul att packa in till missen. Och eftersom alla katter är personligheter gäller samma sak här som när du ska köpa julklapp till barn eller hundar. Du får fundera på vem just din katt är och vad den gillar att leka med. Katter av olika raser har helt olika temperament och beter sig på olika sätt. Det finns katter som älskar att klättra och som gärna skulle flyga om de kunde det. Andra katter stannar hellre på marken och hoppar på sin höjd upp i soffan. Vissa katter är livliga medan andra är lugna och nästan lite lata. Så vilken leksak som passar bäst beror helt enkelt på vilken personlighet just din katt är.

Klösträd, klösbräda och klösmattor julen 2022

De flesta katter gillar leksaker, men det finns också något annat som roar katter av alla slag, och det är klätterträd eller klösträd som de också kallas. Dessa ”träd” är egentligen mer en klätterställning än ett träd. De finns i olika storlekar och i olika utformningar. Gemensamt är att de är gjorda för att katten ska ha något att klösa på, och samtidigt ha möjlighet att klättra. många av klösträden har också liggplatser på olika nivåer, så att katten själv kan välja sin utsiktspunkt där den har koll på familjen och en bra överblick över omgivningarna. Ett klösträd bör alla katter ha, men om du inte har plats för ett stort träd kan du ge katten en klösbräda istället. Huvudsaken är att den har någonstans att klösa och vässa klorna. Detta är ju en perfekt julklapp till katten, eftersom det både är en rolig sak som katten gillar, och samtidigt något den verkligen behöver ha.

Välj leksak som passar din hund eller katt

Det finns alltså mycket att välja på för den som vill ge sin katt, eller hund, en julklapp. Och eftersom det är du som känner ditt djur bäst vet du förmodligen också vad han eller hon gillar. Kommer du inte på någon sak att köpa eller om ditt djur redan har en massa leksaker och andra tillbehör, går det alltid hem med godis och något att tugga på. Och när det gäller katt- och hundgodis är utbudet mycket stort. Även om det kan låta som en gammal klyscha så finns det verkligen något för alla här. För alla raser, alla storlekar och åldrar. Och naturligtvis finns det något för alla smaker. Kika här på Bästajulklapparna.se så hittar du enkelt något för just din hund eller katt.