Julklappar till flickvän

De bästa julklappstipsen till flickvän 2017 ✓ Presenter och massvis med förslag på julklappar ✓ Mängder av speciella, roliga, exklusiva, ekologiska och billiga julklappstips ✓ Köp fina och personliga julklappar till flickvännen online innan jul

 

Julklappstips till flickvän

Julklappstips till flickvän har vi samlat här för att du lätt ska hitta flera olika julklappsförslag och presenttips. Många killar och män våndas inför födelsedagar och jul då de tycker det är svårt att komma på en bra present att ge sin flickvän. Det kanske känns klurigt att komma på något eftersom de flesta män inte har så bra inblick i vad kvinnor gillar, även om det självklart finns undantag. Men det behöver inte alls vara så komplicerat. Huvudsaken är egentligen att presenten är personlig, för är det någon man vill ska tänka till lite när de köper julklappar till en så är det ju ens partner. Genom några enkla knep kan du hitta det perfekta julklappstipset till henne som hon garanterat kommer älska.

Ett personligt smycke

De flesta kvinnor har nog något smycke som de bär nästan dagligen. Därför är det en utmärkt idé att ge flickvännen ett smycke i julklapp, så att hon kan tänka på dig varje gång hon ser det. Men det är viktigt att smycket passar hennes stil, så kolla gärna upp i förväg vilken typ av smycken hon brukar ha för att försöka hitta ett som hon kan tänkas gilla. Du kan säkert hitta en mängd bra alternativ i guldsmedsbutikerna i din stad, men om du vill göra presenten extra personlig bör du faktiskt kika på nätet. Det finns många mindre smyckestillverkare online som gör helt fantastiska smycken i alla möjliga prisklasser. Du kan också satsa på ett personligt smycke i form av till exempel en berlock med något din flickvän älskar, ett parsmycke där ni båda har varsin del eller ett smycke där er årsdag, namn eller något personligt citat är ingraverat.

En skönhetsbehandling

Vi stressar allt mer idag, och många kvinnor har en stor press på sig att prestera och tar sig inte tid att slappna av. För att visa din uppskattning för din flickvän kan du därför ge henne en skönhetsbehandling så att hon får koppla av och skämmas bort under en dag. Till flickvännen som gillar skönhet och smink kan du ge en ansiktsbehandling, manikyr eller kanske en festsminkning. Om du har en flickvän som inte är så intresserad av smink och liknande behandlingar kan du istället ge ett presentkort på en skön massage, hårklippning på en fin salong eller ett spabesök tillsammans med dig där ni kan bada tillsammans. Om din flickvän föredrar naturliga och ekologiska produkter finns det också många salonger och behandlingar med denna inriktning. Ett annat alternativ om hon är lite pysslig är att ge henne en kurs i hur man gör sina egna naturliga skönhetsprodukter, vilket säkert blir väldigt uppskattat.

En resa

Det är många som älskar att resa, och för att få lite tid tillsammans kan det vara perfekt att boka en resa och ge som julklapp för att överraska din flickvän. Det behöver inte alls bli så dyrt som det låter, utan huvudsaken är att ni får en romantisk stund på tu man hand. Om du bor nära någon färjeterminal kan du boka en kryssning till Tallinn, Riga eller Helsingfors där ni får se en annan stad och samtidigt övernatta tillsammans i en hytt på båten. Du kan också hitta riktigt billiga flygbiljetter via lågpriskedjorna till exempel till London, Paris, Barcelona eller Berlin. En resa brukar också vara ett perfekt julklappstips till mamma.